Warmup

Warmup – De grootste wereldwijde speler in vloerverwarming

Met meer dan 2,5 miljoen geïnstalleerde vloerverwarmingssystemen in 72 landen is Warmup het meest en best verkochte vloerverwarmingsmerk ter wereld. 

Warmup is een in Groot-Brittannië gevestigd bedrijf en doet veel onderzoek naar de ontwikkeling van innovatieve (elektrische) verwarmingsoplossingen. De focus ligt op het leveren van energiezuinige oplossingen en warmte aan klanten. Dit is niet onopgemerkt gebleven zo won Warmup in 2020 de Queen’s Award for Enterprise for International Trade. De meest prestigieuze business award in het Verenigd Koninkrijk.

Waar staat Warmup voor?

1. Warmup – Kwalitatief hoogwaardigste producten

Warmup levert producten van de hoogste mogelijke kwaliteit en er wordt te allen tijd gestreefd om de meest energie-efficiënte vloerverwarming oplossingen te leveren. Aan elk product gaat uitvoerig onderzoek en productontwikkeling vooraf. Op deze manier kan de wijze waarop mensen hun huis verwarmen worden veranderd en verbeterd, door verwarmingssystemen te ontwikkelen die slimmer en gemakkelijker te gebruiken zijn en tegelijkertijd een stuk lager zijn energieverbruik. Daarnaast bieden de producten luxe en comfort.

Warmup – Elektrische vloerverwarming oplossingen

Folieverwarming
Folieverwarming Warmup
Bekijk in de webshop
Warmup folieverwarming
Geschikt voor laminaat hout & PVC
StickyMat 150W/m²
StickyMat elektrische vloerverwarming matten 150 watt per m²
Bekijk in de webshop
Warmup matten 150W/m²
 Geschikt voor tegels, laminaat, vinyl, linoleum
StickyMat 200W/m²
StickyMat elektrische vloerverwarming matten 200 watt per m²
Bekijk in de webshop
Warmup matten 150W/m²
 Geschikt voor tegels, laminaat, vinyl, linoleum
DCM-PRO Systeem
Vloerverwarming elektrisch d.m.v. het DCM-PRO systeem (verwarmingskabels)
Bekijk in de webshop
 DCM-PRO systeem (verwarmingskabels)
 Geschikt voor tegels, beton, steen
Betonkabel Systeem
Warmup Betonkabel systeem
Bekijk in de webshop
Warmup Betonkabel systeem
 Geschikt voor beton, tegels, steen

Warmup – thermostaten

De keuze van de juiste thermostaat is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw vloerverwarmingssysteem effectief, efficiënt en eenvoudig werkt. Om u en uw huis van een optimale verwarming ervaring te voorzien, biedt Warmup een breed scala aan thermostaten. Van eenvoudige handmatige aan/uit thermostaten tot de nieuwste, op afstand bereikbare Smart wifi thermostaten.

Thermostaat categorieën.

Met ruim 20 jaar innovatie en expertise biedt het assortiment vloerverwarming thermostaten van Warmup de beste oplossingen op het gebied van verbruik en  temperatuurregeling. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige elektrische vloerverwarming thermostaat met draaiknop of een technologisch geavanceerde Smart wifi thermostaat – wij hebben verschillende opties voor al uw verwarmingsbehoeften in ons assortiment. Vermijd energieverspilling en realiseer grote besparingen op uw energierekening door elektrische vloerverwarming thermostaat in uw huis te installeren.

2. Warmup – De langste garantietermijnen

Door uitgebreid te testen en onderzoek te doen, wordt de kwaliteit van Warmup producten gewaarborgd. Als gevolg daarvan zijn alle vloerverwarmingsystemen en thermostaten voorzien van de langste garantietermijnen (tot levenslang) ten op zichte soortgelijke producten in de markt.

3. Warmup – Uitgebreid onderzoek en ontwikkeling

Research en development speelt een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe innovatieve Warmup producten. Daarnaast wordt er gewerkt met vele testfaciliteiten en huizen in Europa om de energie efficiëntie van alle producten te monitoren.

4. Alle vereiste accreditaties

Al de Warmup systemen voldoen aan de richtlijnen en voorschriften van de Europese Unie, zijn CE-gecertificeerd en geaccrediteerd door verschillende, onafhankelijke instituties, waaronder BEAB, VDE, FIMKO, SEMKO en UL. Daarbij komt dat we leden zijn van BEAMA en TTA

5. Wereldwijde bekendheid in vloerverwarming

Na 25 jaar is Warmup een speler van wereldformaat en actief in 72 landen.