Vloerverwarmingsmatten voor vloerverwarming tegels

Zijn de vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina geschikt als vloerverwarming onder tegels? Ja, Thermo Lámina is bij uitstek geschikt! 

De vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina zijn de oplossing om binnen een mum van tijd uw tegelvloer van een elektrische vloerverwarming te voorzien. Met het eenvoudige installatieproces en de mogelijkheid om grote en kleine oppervlaktes (van 1 m² tot 20 m²/groep) af te dekken, zijn de vloerverwarmingsmatten perfect voor elke ruimte die u wilt opwarmen. Het verwarmen van grotere ruimtes is ook mogelijk maar dan moeten er meerdere groepen ter beschikking staan.

Het elektrische vloerverwarming systeem geeft warmte en comfort aan uw tegels. Maak elke ruimte zoals keuken, badkamer en toilet in uw huis comfortabel met de vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina.

Bekijk het assortiment vloerverwarmingsmatten:

Altijd warme voeten wanneer u dat wilt. De vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina kunnen eenvoudig onder uw tegelvloer worden aangebracht.

Voordelen van vloerverwarmingsmatten op een rij:

  • Gemakkelijk zelf aan te leggen, eenvoudig & snel,
  • Snelle opwarmingstijd,
  • Gratis thermostaat t.w.v. € 45,-
  • Lage aanleg & installatiekosten,
  • Duurzaam & kwaliteit,
  • Gezonder leefklimaat in de kamer,
  • Geen cv radiatoren door onzichtbare verwarmingsmatten.

De verwarmingsmatten van Thermo Lámina zijn dus ideaal om uw tegelvloer te voor zien van vloerverwarming.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de vloerverwarmingsmatten? Neem gerust contact met ons op of bekijk het assortiment in de webshop.

 

Hoe werkt onze vloerverwarmingsmatten onder tegels? 

Door de isolatielaag onder de verwarmingsmatten wordt alle warmte naar boven gedrukt. Daar worden de tegels langzaam opgewarmd en verdeelt de warmte zich over het gehele oppervlakte van de tegelvloer. De tegelvloer wordt zo een gigantische radiator die een aangename warmte verspreidt. Omdat de gehele vloer verwarmt, wordt de warmte zeer gunstig verspreid en wordt het ook in elke hoek van de ruimte  aangenaam warm en niet alleen in de buurt van de cv radiatoren, zoals bij een traditioneel cv systeem. Bovendien kan door het warme-voeten-gevoel de thermostaat een paar graden lager gezet worden, zonder dat de warmtebeleving minder wordt.

 

vergelijking centrale verwarming vloerverwarming

 

Welke ondervloer kunt u het beste gebruiken?

De voornaamste taak van de ondervloer is isoleren. Indien de ondervloer voldoende isoleert is deze geschikt om als ondervloer te gebruiken voor vloerverwarming.  Het is de isolatiewaarde welke de kwaliteit van de verschillende ondervloeren bepaalt.

De prijs van de vloerverwarmingsmatten

Onze elektrische vloerverwarming een stuk voordeliger in aanschafsprijs dan traditionele systemen (vloerverwarming met water of cv installaties met radiatoren).

Thermo Lamina biedt haar vloerverwarming aan tegen een zeer scherpe prijs, vergelijk het zelf. Houd er rekening mee dat alle prijzen in de online shop inclusief BTW en gratis verzending zijn. Momenteel geven wij korting op het gehele assortiment elektrische vloerverwarming. Tevens ontvangt u bij elke vloerverwarming een gratis thermostaat. Bekijk alle prijzen in de webshop.

Een gezondere en aangename leefomgeving

Tegels zijn  zeer onderhoudsvriendelijk en zijn gemakkelijk schoon te houden. Het is daarom ideaal om een gezonder leefklimaat te creëren voor u en uw gezin. Bij een bewuste vloer hoort echter ook een bewuste vloerverwarming. Door de gelijkmatige verwarming van uw vloer, blijven eventuele stofdeeltjes liggen en zweven niet continu door uw huiskamer. Dit vermindert de kans op allergische reacties. De elektrische verwarming van Thermo Lámina zorgt er daarom voor dat het goede van een tegelvloer behouden blijft en dat u een aangename leefomgeving creëert. Ook wordt met een vloerverwarming de luchtvochtigheid minder beïnvloed. De luchtvochtigheid blijft hoger vergeleken met de drogere lucht die wordt ervaren wanneer een kamer wordt verwarmd met cv radiatoren. Vloerverwarming zorgt namelijk voor een betere verdeling van de warmte hierdoor blijft de luchttemperatuur lager en wordt de lucht als minder droog ervaren. In onze webshop kunt u in een handomdraai kiezen voor een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving door te kiezen voor een tegel vloerverwarming van Thermo Lámina.

Wat is het verbruik van onze elektrische vloerverwarmingsmatten

Het verbruik van onze vloerverwarming bedraagt maximaal 150 Watt per m².  In de praktijk wordt het maximale verbruik van 150 Watt per m² vrijwel nooit bereikt. Uit testen is gebleken dat om een goed geïsoleerde ruimte op ca. 21°C te houden met een buitentemperatuur van ca. 7°C er gemiddeld slechts 25% van het aanwezige vermogen ook daadwerkelijk wordt gebruikt. U kunt er van uitgaan dat onder normale winterse omstandigheden, er een gemiddeld verbruik zal zijn van ca. 75 tot 110 Watt/m² per uur.

De vloerverwarming wordt aangeboden in verschillende formaten: 1 m², 1,5 m², 2 m² , 2,5 m², 3 m², 3,5 m², 4 m², 5 m², 7 m² en 10 m². Bovendien kunnen 2 verwarmingsmatten geschakeld aangesloten worden zodat ook alle tussenmaten kunnen aangelegd worden tot een maximum van 20 m ² per groep. Kortom, maak elke ruimte in uw huis comfortabel met de dunne verwarmingsmatten van Thermo Lámina!