actie
Thermolamina.nl bestaat 5 jaar en dat vieren we!
Bij elke aankoop van minimaal 5m2 vloerverwarming gratis een luxe, programmeerbare digitale thermostaat t.w.v. €169,95 cadeau!
Gepost op

Vloerverwarming & parket. Wij bieden de oplossing voor u.

Met onze verwarmingsfolie geniet u snel van vloerverwarming parket

Verwarmingsfolie van Thermo Lámina is bij uitstek geschikt als elektrische vloerverwarming onder uw parket. De verwarmingsfolie van Thermo Lámina kunt u eenvoudig zelf aanleggen. Zo geniet u binnen een mum van tijd van parket in combinatie met vloerverwarming. Met de elektrische vloerverwarming kunt u elke ruimte of oppervlakte met parket onafhankelijk van een CV systeem verwarmen.

Jubileum voordeel 10% korting op alle vloerverwarming parket + gratis digitale klokthermostaat ter waarde van € 169,95.

Voordelen van Thermo Lámina vloerverwarming parket een rij:

  • Eenvoudig zelf aan te leggen,
  • Snelle opwarmingstijd,
  • Gratis thermostaat t.w.v. € 45,-
  • Lage aanleg & installatiekosten,
  • Duurzaam & kwaliteit,
  • Gezonder leefklimaat in de kamer,
  • Beter voor het milieu,

Bekijk de video elektrische vloerverwarming aanleggen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze verwarmingsfolie? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle pakketten krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Heeft u voor 14:30 besteld? Dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag gratis bezorgd door PostNL. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

 

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

Altijd warme voeten wanneer u dat wilt

Parket en vloerverwarming

Dankzij steeds modern wordende productieprocessen, kunnen steeds meer houtsoorten worden gebruikt op vloerverwarming. Het merk Thermo Lámina is een van voorlopers op het gebied van elektrische vloerverwarming. De flinterdunne verwarmingsfolie kan probleemloos onder parket worden aangelegd.

Energiebesparend en beter voor milieu

Door te kiezen voor de combinatie van parket en vloerverwarming, bespaart u niet alleen op energie en dus geld, u bent ook milieubewust bezig:

  • Vergeleken met conventionele verwarming door middel van radiatoren, kunt u de kamertemperatuur met ongeveer 3 °C verlagen om dezelfde gevoelstemperatuur te ervaren, indien u gebruikmaakt van vloerverwarming. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw energieverbruik. Helemaal wanneer u de elektrische vloerverwarming aansluit op zonnepanelen, lees meer over elektrische vloerverwarming in combinatie met zonnepanelen.
  • Wanneer u bovendien kiest voor samengesteld of multiplex parket (half multiplex, half massief hout) in plaats van een massief houten vloer is de aanschafprijs van de vloer een stuk lager (de toplaag bestaat dan uit echt massief hout en de onderlaag uit multiplex). Hierdoor bespaart u bovendien op natuurlijke hulpbronnen (minder bomenkap).

Op deze manier profiteert u van alle voordelen van parket in combinatie met vloerverwarming. Wanneer u parket als vloerafwerking van uw vloerverwarming kiest, zorgt dat voor een extra feel-good factor bij u thuis!