Op zoek naar een vloerverwarming voor uw laminaat vloer?

Verwarmingsfolie van Thermo Lámina is bij uitstek geschikt.

De verwarmingsfolie van Thermo Lámina is dé oplossing om binnen een mum van tijd uw laminaat van vloerverwarming te voorzien. Met de elektrische vloerverwarming kunt u elke ruimte of oppervlakte onafhankelijk van een CV systeem verwarmen.

De rollen elektrische vloerverwarming zijn ideaal om grote en kleine oppervlaktes laminaat (m²) uit te rusten met de verwarmingsfolie van Thermo Lámina.
De temperatuur van uw laminaat kunt u vervolgens eenvoudig regelen via de gratis bijgeleverde thermostaat.

Het vloerverwarming laminaat systeem geeft warmte en comfort aan uw laminaatvloer. U maakt elke kamer in uw huis comfortabel met de verwarmingsfolie van Thermo Lámina.

Nu 10% korting op gehele assortiment vloerverwarming laminaat

Voordelen van vloerverwarming laminaat op een rij:

  • Gemakkelijk zelf aan te leggen, eenvoudig & snel,
  • Snelle opwarmingstijd,
  • Gratis thermostaat t.w.v. € 45,-
  • Lage aanleg & installatiekosten,
  • Duurzaam & kwaliteit,
  • Gezonder leefklimaat in de kamer,
  • Bekijk de video elektrische vloerverwarming aanleggen.
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de verwarmingsfolie? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls


Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle pakketten krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Heeft u voor 14:30 besteld? Dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag gratis bezorgd door PostNL. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.


Altijd warme voeten wanneer u dat wilt. De flinterdunne verwarmingsfolie (slechts 0,2 mm!) van Thermo Lámina kan perfect onder uw laminaat, parket of vloerbedekking worden aangebracht. Door de speciale legering van de verwarmingsdraden en de beveiligingen in de  constructie van het vloerverwarmingssysteem, wordt de verwarmingsfolie nooit te warm. Ook niet indien de folie dubbel gelegd wordt. Uw kostbare laminaat vloer is in tegenstelling tot veel andere vloerverwarmingen goed beschermd met de laminaatverwarming van Thermo Lámina en geeft u op een veilige manier warmte aan uw voeten.

Hoe werkt onze vloerverwarming laminaat verwarmingsfolie?

Door de isolatielaag onder de laminaatverwarming wordt alle warmte naar boven gedrukt. Daar wordt het laminaat langzaam opgewarmd en verdeelt de warmte zich over het gehele oppervlakte van de laminaatvloer. Het laminaat wordt zo een gigantische radiator die een aangename warmte verspreidt. Omdat de gehele vloer verwarmt, wordt de warmte zeer gunstig verspreid en wordt het ook in elke hoek van de kamer aangenaam warm en niet alleen in de buurt van de cv radiatoren, zoals bij een traditioneel cv systeem. Bovendien kan door het warme-voeten-gevoel de thermostaat een paar graden lager gezet worden, zonder dat de warmtebeleving minder wordt.

Let wel, het laminaat moet geschikt zijn om op een elektrische vloerverwarming gelegd te worden. Dit kunt u vinden op de verpakking van een laminaatvloer.

vergelijking centrale verwarming vloerverwarming

Welke ondervloer kunt u het beste gebruiken?

De voornaamste taak van ondervloeren is isoleren, het dempen van geluid en warmte. Indien de ondervloer voldoende isoleert is deze geschikt om als ondervloer te gebruiken voor vloerverwarming (bekijk wel of het laminaat ook geschikt is). Het is de isolatiewaarde welke de kwaliteit van de verschillende ondervloeren bepaalt.

De prijs van de vloerverwarming en laminaat

Laminaat kent een aantal grote voordelen die met name interessant zijn voor de prijsbewuste consument. Ten eerste is het net zoals onze elektrische laminaatverwarming een stuk voordeliger in aanschafsprijs dan traditionele systemen (houten vloeren en cv installaties). Ten tweede zijn ook de aanlegkosten van een laminaat vloer en elektrische vloerverwarming een stuk lager dan bij bijvoorbeeld het plaatsen van een houten vloer of  een cv systeem.

Thermo Lamina biedt haar vloerverwarmingssyteem aan tegen een zeer scherpe prijs, vergelijk het zelf. Houd er rekening mee dat alle prijzen in de online shop inclusief BTW zijn. Momenteel geven wij 10% korting op het gehele assortiment laminaatverwarmingen. Tevens is elk pakket, inclusief een gratis thermostaat. Bekijk alle prijzen in de webshop.

Een gezondere en aangename leefomgeving

Laminaat, parket, klik PVC of houten vloeren zijn  zeer onderhoudsvriendelijk en zijn gemakkelijk schoon te houden. Het is daarom ideaal om een gezonder leefklimaat te creëren voor u en uw gezin. Bij een bewuste vloer hoort echter ook een bewuste laminaatverwarming. Door de gelijkmatige verwarming van uw vloer, blijven eventuele stofdeeltjes liggen en zweven niet continu door uw huiskamer. Dit vermindert de kans op allergische reacties. De laminaatverwarming van Thermo Lámina zorgt er daarom voor dat het goede van een laminaatvloer behouden blijft en dat u een aangename leefomgeving creëert. Ook wordt met een vloerverwarming de luchtvochtigheid minder beïnvloed.  De luchtvochtigheid blijft hoger vergeleken met de drogere lucht die wordt ervaren wanneer een kamer wordt verwarmd met cv radiatoren. Laminaatverwarming zorgt namelijk voor een betere verdeling van de warmte hierdoor blijft de luchttemperatuur lager en wordt de lucht als minder droog ervaren.  In onze webshop kunt u in een handomdraai kiezen voor een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving door te kiezen voor een laminaat vloerverwarming van Thermo Lámina.

Wat is het verbruik van onze vloerverwarming laminaat

Het verbruik van onze vloerverwarming laminaat bedraagt maximaal 120 Watt per m².  In de praktijk wordt het maximale verbruik van 120 Watt per m² vrijwel nooit bereikt. Uit testen is gebleken dat om een goed geïsoleerde ruimte op ca. 21°C te houden met een buitentemperatuur van ca. 7°C er gemiddeld slechts 25% van het aanwezige vermogen ook daadwerkelijk wordt gebruikt. U kunt er van uitgaan dat onder normale winterse omstandigheden, er een gemiddeld verbruik zal zijn van ca. 60 tot 90 Watt² per uur.

Laminaatvloeren beperken zich tegenwoordig niet meer tot de slaap- en woonkamer, maar worden ook vaak in de keuken en badkamer gebruikt.  De laminaatverwarming wordt voor al deze verschillende toepassingen dan ook aangeboden in vijf verschillende formaten, 5 m²,  8 m², 12 m², 18 m² en 25 m² beschikbaar.  Kortom, maak elke kamer in uw huis comfortabel met de flinterdunne verwarmingsfolie (0,2 mm) van Thermo Lámina.