Elektrische vloerverwarming in uw keuken, toilet of wc

Vloerverwarming- matten, -kabels en folie zijn bij uitstek geschikt

De vloerverwarming matten, folies en kabels van Thermo Lámina zijn dé oplossing om binnen een mum van tijd uw keuken, toilet of wc vloer van vloerverwarming (elektrisch) te voorzien. Met de elektrische vloerverwarming kunt u elke ruimte onafhankelijk van een CV systeem verwarmen. U kunt de vloerverwarming ook in combinatie met CV gebruiken en op elkaar instellen.

De matten, folies en kabels zijn ideaal om in grote ruimtes in bijvoorbeeld de keuken elektrische vloerverwarming aan te leggen. Vloerverwarming kabels zijn daarnaast zeer geschikt voor (kleinere) lastige ruimtes met veel hoeken en bochten, zoals de , toilet of wc. Met folies, kabels en matten kunt u eenvoudig uw keuken en toilet uitrusten met de vloerverwarming van Thermo Lámina.

Elektrische vloerverwarming keuken
Elektrische vloerverwarming keuken

Wat voor vloerafwerking u kiest bepaalt het vloerverwarmingssyteem in uw keuken, toilet of wc

Wat is uw vloerafwerking?

Tegels

TL elektrische-vloerverwarming mat-200watt
Bekijk de matten in onze webshop

Zeer voordelige elektrische vloerverwarmingsmat van ons huismerk Thermo Lámina, voor een snelle installatie, ideaal voor renovaties in de keuken en toilet. 10 jaar garantie.

Tegels, vinyl, linoleum

Warmup Stickymat 150w
Bekijk de StickyMat 150W/m² of Stickymat 200W/m²

De zelfklevende zeer dunne (1,8mm) elektrische StickyMat van het merk Warmup, die het vloerniveau niet verhoogd. De StickyMat rolt u eenvoudig uit over de keuken- of wc vloer. Levenslange garantie.

Tegels

DCM-PRO Systeem van Warmup
Bekijk het DCM-PRO Systeem in onze webshop

Het DCM-PRO vloerverwarming systeem het merk Warmup. Ideaal voor lastige ruimtes met veel hoeken in bv. de toilet en keuken. De ontkoppelingsmat en kabel kunt u volledig op maat maken. Geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Levenslange garantie .

Laminaat & klik pvc

Vloerverwarmingsfolie 120Watt/m² en 140Watt/m²
Bekijk de vloerverwarmingsfolie in onze webshop

De flinterdunne verwarmingsfolie 0,2mm, het merk Thermo Lámina, brengt u snel en eenvoudig onder het laminaat aan. Door de unieke samenstelling kan de folie dubbel gelegd worden, zonder te warm te worden. 15 jaar garantie .

Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor alle type vloeren in uw keuken, toilet of wc dé elektrische vloerverwarming in huis

Al onze sets elektrische vloerverwarming zijn voorzien van een gratis thermostaat

Om de temperatuur in uw keuken, toilet of wc te regelen kunt u gebruik maken van gratis bijgeleverde WARMUP MSTAT aan/uit thermostaat ter waarde van € 45.

ACTIE: COMBIDEAL UPGRADE UW THERMOSTAAT

Voor een kleine meerprijs kunt u ook beschikken over een van de onderstaande thermostaten: de WARMUP Tempo Digitale klokthermostaat (+ € 15), de MAGNUM Intelligent-control klok thermostaat (+ € 15), de MAGNUM Remote Control WiFi thermostaat (+ € 125) of de nieuwste WiFi thermostaat de WARMUP 6iE WiFi thermostaat (+ € 125).

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een van onze producten. Neem gerust contact met ons op.

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming . Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle vloerverwarming sets krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u op een werkdag voor 16:00 besteld? Dan wordt uw pakket dezelfde dag naar PostNL gebracht. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

Elektrische vloerverwarming keuken, toilet of wc & tegels

De meest voorkomende keuze als vloerafwerking in een keuken, toilet of wc zijn tegels. Onder tegels adviseren wij een elektrische vloerverwarming door middel van verwarmingsmatten of verwarmingskabels. Deze kunnen vlak onder de tegelvloer gelegd worden zodat de te verwarmen massa tot een minimum beperkt wordt. De matten en kabels hebben een vermogen van 150W/m². Zowel de standaard gratis bij geleverde thermostaat als de digitale klokthermostaat werken met een vloersensor. Hiermee kunt u temperatuur van de elektrische vloerverwarming  eenvoudig instellen. Door de zelfklevende achterkant gaat het aanleggen snel en efficiënt waardoor de aanlegkosten bij uitbesteding van het werk laag blijven.

1. Huismerk verwarmingsmatten 150W/m²- 1m² t/m 15m² voor tegels

2. Warmup StickyMat 150Watt/m² voor tegels – levenslange garantie 1m² t/m 15m²

3. Warmup DCM-PRO Systeem: verwarmingskabel voor tegels – 1m² t/m 16m²

Indien de vloer van de keuken, toilet of wc onregelmatig van vorm is of veel hoeken en kanten heeft, is het DCM-PRO systeem de beste keuze. Het systeem bestaat uit een ontkoppelingsmat en een verwarmingskabel. Eerst plaatsen we de isolatieplaten op de kale betonvloer, daarna brengen we de ontkoppelingsmat aan zoals op deze instructievideo te zien is. De ontkoppelingsmatten kunnen zo gesneden worden dat elke hoek van de wc of keuken voorzien kan worden  van een elektrische vloerverwarming.  Daarna drukken we de kabel vast tussen de noppen van de ontkoppelingsmat. Door de afstand tussen de kabellussen te verkleinen of te vergroten kunnen we meer of minder vermogen per m² realiseren.

Meer en extra vermogen bij een vloerverwarming in de keuken en toilet

Er zijn echter ook andere manieren om meer vermogen te verkrijgen in de keuken en toilet. Zo kunt u kiezen voor matten van 200W/m², zoals de StickyMat 200Watt/m², in plaats van verwarmingsmatten van 150W/m². Meer vermogen zorgt voor een snellere opwarmtijd en u kunt meer warmte genereren met dezelfde oppervlakte.

4. Warmup StickyMat 200Watt/m² voor tegels – levenslange garantie 0,5m² t/m 15m²

PVC en laminaat als vloerafwerking in de keuken, toilet of wc

Over het algemeen zijn deze soorten vloerafwerking goedkoper in aanschaf en plaatsen. Check vooraf altijd of het gekozen type laminaat of PVC geschikt is voor elektrische vloerverwarming. PVC en laminaat voelen minder koud aan en verwarmen snel. Dus naast warme voeten wordt ook de keuken en toilet snel verwarmd omdat deze vloerafwerkingen minder massa hebben die moet verwarmd worden. Ze koelen daarom ook sneller weer af. Omdat de vloer snel opwarmt is het niet nodig om de vloerverwarming in koude periodes altijd aan te houden.

Elektrische vloerverwarming onder PVC of laminaat in de keuken, toilet of wc

Indien u kiest voor een PVC-vloer of een laminaatvloer in de keuken, toilet of wc hebben wij 2 vloerverwarming oplossingen in ons assortiment. Voor ‘zwevende vloeren’ (bv. klik PVC en laminaat) adviseren wij de Thermo Lámina verwarmingsfolie. Deze slechts 0,2 mm dikke folie is snel aan te leggen en door de geringe laagdikte van het systeem de ideale oplossing voor die ruimtes waar elke mm opbouwhoogte telt. Het vermogen is 120W/m². De standaard thermostaat reageert op luchttemperatuur. Kijk voor meer informatie in onze webshop. Onder ‘gelijmde vloeren’ (o.a. plak PVC) adviseren wij de verwarmingsfolie van Warmup in combinatie met het Warmup Dubbele bovenlaag systeem.

Voordelen van vloerverwarming keuken, toilet of wc op een rij:

  • Snelle opwarmingstijd
  • Gratis thermostaat t.w.v. € 49,50
  • Zelf aanleggen mogelijk
  • Duurzaam & kwaliteit
  • Geen cv radiatoren door onzichtbare matten
  • Onderhoudsvrij
  • Geluidloos
  • Zonder cv radiatoren of leidingen
  • Ideale verdelingen van de temperatuur

Zoals u leest kent vloerverwarming in uw keuken, wc of toilet vele voordelen. De nadelen zijn van afhankelijk van de vloerafwerking welke u kiest. De kosten van een tegelvloer ten opzichte van een laminaatvloer zijn hoger qua aankoopprijs en vergen meer kennis bij het aanleggen en plaatsen. Laminaat warmt echter sneller op dan tegels. Daarentegen blijven tegels langer warm. Elk voordeel heeft zijn nadeel. Wat u ook kiest, met de vloerverwarming van Thermo Lámina zit of staat u er altijd warm bij.

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

Aanleggen elektrische vloerverwarming in keuken, toilet of wc

Door middel van de instructievideo’s en de bijgeleverde handleiding kunt u zelf of met behulp van een installateur de vloerverwarming aanleggen en plaatsen.
De video’s en handleidingen kun kunt u hier bekijken Thermo Lámina – handleiding elektrische vloerverwarming