actie
Winter is coming = extra hoge korting op thermostaten
Combinatie voordeel: upgrade uw vloerverwarmingsets
Met een 4iE Smart WiFi Thermostaat van Warmup voor slechts € 125,- (€ 150,- voordeel)
Met een Intelligent-Control digitale klokthermostaat voor slechts € 25,- (€ 144,95 voordeel)

Vloerverwarming & houten vloer. Wij hebben de oplossing.

Onze verwarmingsfolie is dé oplossing voor vloerverwarming houten vloer.

De flinterdunne verwarmingsfolie (slechts 0,2mm!) van Thermo Lámina kan perfect onder uw houten vloer worden aangebracht. Door de speciale legering van de verwarmingsdraden en de beveiligingen in de constructie van het verwarmingssysteem, wordt de folie nooit te warm, ook niet indien de folie dubbel wordt gelegd. In tegenstelling tot veel andere vloerverwarmingen is uw een houten vloer goed beschermd en heeft u altijd op een veilige manier warme voeten. De temperatuur van uw vloer kunt u eenvoudig regelen met de gratis bijgeleverde thermostaat.

Nu bij elke vloerverwarmingsset een luxe, programmeerbare digitale thermostaat voor een meerprijs van slechts € 25,00

De voordelen van een vloerverwarming onder een houten vloer op een rij:

  • Eenvoudig doe-het-zelf aan te leggen. Korte opwarmingstijd.
  • Lage aanleg- & installatiekosten.
  • Onderhoudsvrij.
  • Duurzaam, geluidloos & Europese topkwaliteit.
  • Gezonder leefklimaat in de kamer.
  • Geen radiatoren door onzichtbare verwarmingsfolie.

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle pakketten krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u voor 14:30 besteld? Dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag gratis bezorgd door PostNL. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

 Daarnaast heeft bestellen bij Thermo Lámina de volgende voordelen:

  • Gratis thermostaat twv € 45,-  & Gratis verzending.
  • Gunstig geprijsd, max € 52,50 per m². NU met 10% korting.
  • 15 Jaar garantie.
  • Let wel op, de gebruikte houten delen moeten wel geschikt zijn om op een vloerverwarmingssysteem te leggen.

Heeft u een vraag of wilt u vloerverwarming onder uw houten vloer? Neem gerust contact met ons op of bekijk in onze online shop.

 

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

Altijd warme voeten wanneer u dat wilt

Hoe werkt onze vloerverwarming onder een houten vloer? 
Door de isolatielaag onder de vloerverwarming wordt alle warmte naar boven gedrukt. Daardoor wordt de houten vloer langzaam opgewarmd en verdeelt de warmte zich over het gehele oppervlak van de een houten vloervloer. Het een houten vloer wordt zo een gigantische radiator die een aangename warmte verspreidt. Omdat de gehele vloer wordt verwarmd, wordt de warmte zeer gunstig verspreid door de gehele kamer.

Zodoende wordt het niet alleen warm in de buurt van de radiatoren, zoals bij een traditioneel systeem. Bovendien kan door het warme-voeten-gevoel de thermostaat een paar graden lager gezet worden, zonder dat de warmtebeleving minder wordt. Let wel, een houten vloer moet geschikt zijn om op vloerverwarming gelegd te worden.

De verwarmingsfolie van Thermo Lámina is flinterdun en dé ideale oplossing om binnen een mum van tijd uw houten vloer van elektrische vloerverwarming te voorzien. Bekijk het eenvoudige installatieproces:

Kies voor een aangename leefomgeving

Bij een aangename leefomgeving hoort ook een vloerverwarming. De vloerverwarming van Thermo Lámina zorgt er voor dat het goede van een houten vloer behouden blijft en dat u een aangename leefomgeving creëert. In onze webshop kunt u in een handomdraai kiezen voor een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving door te kiezen voor een vloerverwarming houten vloer van Thermo Lámina, uw ideale verwarming!