Verwarmingsfolie voor hout- en laminaatverwarming

Onze verwarmingsfolie is bij uitstek geschikt als laminaatverwarming

De verwarmingsfolie van Thermo Lámina bezit een aantal unieke eigenschappen. Zo wordt de verwarmingsfolie nooit te warm. Veel vergelijkbare systemen voor laminaatverwarming mogen absoluut niet dubbel gelegd worden of zelfs maar gedeeltelijk overlappen omdat het dan op bepaalde punten onder de laminaatvloer te warm wordt.  Hierdoor kan de laminaatvloer beschadigd kan raken. Door de unieke samenstelling en opbouw van de verwarmingsfolie kan de verwarmingsfolie van Thermo Lámina dubbel gelegd worden zonder dat het laminaat te warm en  beschadigd raakt.

De verwarmingsfolie van Thermo Lámina is dus dé laminaatverwarming om in een mum van tijd uw laminaat vloer van elektrische vloerverwarming te voorzien.

Laminaatverwarming d.m.v. verwarmingsfolie

Al onze sets elektrische vloerverwarming sets zijn voorzien van een gratis aan/uit thermostaat

De temperatuur van uw verwarmingsfolie kunt u vervolgens eenvoudig regelen via de gratis bijgeleverde WARMUP MSTAT aan/uit thermostaat ter waarde van € 45.

ACTIE: COMBIDEAL UPGRADE UW THERMOSTAAT

Voor een kleine meerprijs kunt u ook beschikken over een van de onderstaande thermostaten: de WARMUP Tempo Digitale klokthermostaat (+ € 15), de MAGNUM Intelligent-control klok thermostaat (+ € 15, WARMUP 3iE Intelligente thermostaat (+€ 25), de WARMUP 4iE Smart Wifi thermostaat (+€ 100), de MAGNUM Remote Control WiFi thermostaat (+ € 125) of de nieuwste WiFi thermostaat de WARMUP 6iE WiFi thermostaat (+ € 125).

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming . Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle vloerverwarming sets krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u op een werkdag voor 16:00 besteld? Dan wordt uw pakket dezelfde dag naar PostNL gebracht. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

>> Bekijk ons gehele assortiment elektrische vloerverwarmingssets <<

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze laminaatverwarming? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

De laminaatverwarming geeft warmte en comfort aan uw laminaatvloer. Maak elke kamer in uw huis comfortabel met de laminaatverwarming  van Thermo Lámina.

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

Voordelen van de laminaatverwarming van Thermo Lámina op een rij:

  • De laminaat vloerverwarming van Thermo Lámina bestaat uit een verwarmingsfolie die snel en efficiënt opwarmt maar die nooit zo warm wordt dat de laminaatvloer beschadigd raakt.
  • De verwarmingsfolie van Thermo Lámina is zeer eenvoudig aan te leggen.
  • De verwarmingsfolie van Thermo Lámina kan ook dubbel gelegd worden waardoor de ruimte sneller opgewarmd wordt, zonder dat dit de laminaatvloer beschadigt.

Onzichtbaar – zeer hoog rendement – onderhoudsvrij – geluidloos – zonder radiatoren of leidingen – ideale verdelingen van de temperatuur – zonder luchtverplaatsing – beïnvloedt de luchtvochtigheid niet – houdt de vloer droog – meer comfort voor allergie patiënten – makkelijk te programmeren

Verwarmingsfolie werking

Laminaatverwarming als vloerverwarming

Laminaatverwarming is gewoonweg een kreet om aan te duiden dat een verwarmingssysteem geschikt is om onder laminaat te leggen. Meestal wordt hiermee een elektrische vloerverwarming met een verwarmingsfolie bedoeld. Laminaat vloerverwarming mag niet te warm worden omdat laminaat in feite een kunststof is die aangetast kan worden door te hoge temperaturen. Omdat veel verwarmingsfolies die als elektrische vloerverwarming worden gebruikt deze eigenschap bezitten worden ze vaak laminaatverwarming genoemd.  Laminaatverwarming kan dus ook onder andere type vloeren aangebracht worden.

Let op, het is erg belangrijk om bij de aanschaf van een laminaatvloer goed na te gaan of de laminaatvloer geschikt is om op een laminaatverwarming aan te brengen.

Voordelen van laminaatverwarming

  • Een verwarmingsfolie die als laminaatverwarming toegepast wordt beschadigd de laminaatvloer niet, mits de laminaatverwarming op de juiste wordt manier aangelegd.
  • Een laminaatverwarming met verwarmingsfolie zorgt er voor dat de vloer gelijkmatig opwarmt zodat de laminaatvloer als een grote radiator gaat werken waardoor er een behaaglijke warmte geproduceerd wordt.
  • Laminaatverwarming is zoals elke vloerverwarming beter voor het binnenklimaat dan de traditionele verwarmingssystemen met radiatoren.

Waar moet ik beginnen met het aanleggen van de verwarmingsfolie?

Startpunt aanleggen verwarmingsfolie/ laminaatverwarming

We beginnen vanaf de muur waarop de thermostaat geplaatst en aangesloten zal worden op de verwarmingsfolie van Thermo Lámina. Wij kiezen deze plaats op basis van 2 criteria:

  • De nabijheid van een stopcontact voor de verbinding met het stroomnetwerk.
  • De thermostaat moet tochtvrij geplaatst worden dus niet in de buurt van deuren of ramen. Op deze manier zijn de metingen van de thermostaat betrouwbaarder.