Over Thermo Lámina

Over Thermo Lámina

De elektrische vloerverwarming van Thermo Lámina is een product van het Spaanse MTM Materiales Modernos, een producent van innovatieve producten & materialen. Alle producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle kwaliteit- en veiligheidsnormen. Onderstaand vindt u verschillende documenten van certificering & testresultaten.

Certificaten & testresultaten

CETECOM:  Instituut voor consulting, testen & certificering service voor communicatie en energie technologien.

Certificado CETECOM - Instituut voor consulting, testen & certificering service voor communicatie en energie technologien.

AENOR De Spaanse Vereniging voor standaardisering en certificering is een particuliere non-profit organisatie die is opgericht in 1986.  Haar activiteit draagt bij aan de verbetering van de kwaliteit en het concurrentievermogen van bedrijven, hun producten en hun diensten. Door de ontwikkeling van technische normen en certificering, helpt AENOR bij het verbeteren van de kwaliteit en het concurrentievermogen van bedrijven en hun producten en diensten, daarbij helpt het organisaties om één van de meest gewilde waarden in de hedendaagse economie te genereren: VERTROUWEN.

Certificado AENOR

 CTCON Het Technologisch Centrum voor Bouw van de regio Murcia (CTcon) is een particuliere vereniging zonder winstoogmerk. De fundamentele doelstelling van CTcon is om technologische diensten te leveren door middel van innovatieve en nieuwe bestaande technologieën. Dit ter bevordering van nieuwe infrastructuren binnen de sector. Dit alles is om de kwaliteit en de processen in de sector te versterking en het concurrentievermogen binnen de sector te verhogen.

Thermo Lámina wordt in Nederland gedistribueerd door TVOM een jonge internetonderneming uit Grashoek, met daarnaast distributiepunten in Delft en Leeuwarden.

Adresgegevens:
ThermoLámina.nl
Kapelweg 1
5985 PL Grashoek
E-mailadres: info@ThermoLámina.nl
KvK-nummer: 01161764

Thermo Lámina biedt haar klanten een uitstekende service en de zekerheid van Europese kwaliteitsproducten. Thermo Lámina staat niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Wij willen u graag begeleiden in de aanschaf van een veilige, duurzame verwarming die ook in de toekomst de zekerheid biedt van een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Moderne navigatie en een eenvoudige bediening

Onze online shop is ontworpen volgens de nieuwste inzichten in ontwerp en navigatiemogelijkheden. De shop is overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik en veilig. Betaling kan op verschillende manieren en bij elke aankoop kan de verzending nauwkeurig gevolg worden door middel van een tracking code.

Gratis verzending

Verzending binnen Nederland en België is volledig gratis, in tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten. U kunt onder bepaalde voorwaarden de producten ook terugzenden. De voorwaarden voor een retourzending vindt u hier.

Advies en begeleiding

Mocht u bij de installatie er onverhoopt niet uitkomen dan helpen wij u graag. Heeft u een vraag, neem dan contact op met onze klantenservice en dan komen wij er samen wel uit.

Informatie

Naast alle productinformatie houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op gebied van elektrisch en duurzaam verwarmen. Wilt u deze ontwikkelingen op de voet volgen kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van alle nieuws rondom elektrisch verwarmen met respect voor de natuur.