actie
Winter is coming = extra hoge korting op thermostaten
Combinatie voordeel: upgrade uw vloerverwarmingsets
Met een 4iE Smart WiFi Thermostaat van Warmup voor slechts € 125,- (€ 150,- voordeel)
Met een Intelligent-Control digitale klokthermostaat voor slechts € 25,- (€ 144,95 voordeel)

Op zoek naar een duurzame laminaatverwarming?

Onze verwarmingsfolie is bij uitstek geschikt als laminaatverwarming

De verwarmingsfolie van Thermo Lámina wordt nooit te warm. Veel vergelijkbare systemen voor laminaatverwarming mogen absoluut niet dubbel gelegd worden of zelfs maar gedeeltelijk overlappen omdat het dan op bepaalde punten onder de laminaatvloer te warm wordt, waardoor de laminaatvloer beschadigd kan raken, bij Thermo Lámina is dat absoluut geen probleem. Door de unieke samenstelling en opbouw van de verwarmingsfolie kan Thermo Lámina dubbel gelegd worden zonder dat het laminaat beschadigd raakt.

Thermo Lámina is dus dé laminaatverwarming.

Jubileum voordeel 10% korting op alle laminaatverwarming + gratis digitale klokthermostaat ter waarde van € 169,95.

De laminaatverwarming geeft warmte en comfort aan uw laminaatvloer. Maak elke kamer in uw huis comfortabel met de laminaatverwarming  van Thermo Lámina.

Voordelen van de laminaatverwarming van Thermo Lámina op een rij:

  • De laminaat vloerverwarming van Thermo Lámina bestaat uit een verwarmingsfolie die snel en efficiënt opwarmt maar die nooit zo warm wordt dat de laminaatvloer beschadigd raakt.
  • De verwarmingsfolie van Thermo Lámina is zeer eenvoudig aan te leggen.
  • De verwarmingsfolie van Thermo Lámina kan ook dubbel gelegd worden waardoor de ruimte sneller opgewarmd wordt, zonder dat dit de laminaatvloer beschadigt.

 Onzichtbaar – zeer hoog rendement – onderhoudsvrij – geluidloos – zonder radiatoren of leidingen – ideale verdelingen van de temperatuur – zonder luchtverplaatsing – beïnvloedt de luchtvochtigheid niet – houdt de vloer droog – meer comfort voor allergie patiënten – makkelijk te programmeren

Bekijk het eenvoudige installatieproces:

Laminaat verwarming als vloerverwarming

Laminaatverwarming is gewoonweg een kreet om aan te duiden dat een verwarmingssysteem geschikt is om onder laminaat te leggen. Meestal wordt hiermee een elektrische vloerverwarming met een verwarmingsfolie bedoeld. Laminaat vloerverwarming mag niet te warm worden omdat laminaat in feite een kunststof is die aangetast kan worden door te hoge temperaturen. Omdat veel verwarmingsfolies die als elektrische vloerverwarming worden gebruikt deze eigenschap bezitten worden ze vaak laminaatverwarming genoemd.  Laminaatverwarming kan dus ook onder andere type vloeren aangebracht worden maar niet alle verwarmingssystemen die onder andere vloertypes gebruikt worden zijn geschikt voor onder een laminaatvloer. Het is dus erg belangrijk om bij de aanschaf van een laminaatvloer goed na te gaan of de laminaatvloer geschikt is om op een laminaatverwarming aan te brengen. Let wel op, de gebruikte laminaat delen moeten wel geschikt zijn om op een vloerverwarmingssysteem te leggen.

Voordelen van laminaatverwarming

  • Een verwarmingsfolie die als laminaatverwarming toegepast wordt beschadigd de laminaatvloer niet, mits de laminaatverwarming op de juiste wordt manier aangelegd.
  • Een laminaat verwarming met verwarmingsfolie zorgt er voor dat de vloer gelijkmatig opwarmt zodat de laminaatvloer als een grote radiator gaat werken waardoor er een behaaglijke warmte geproduceerd wordt.
  • Laminaatverwarming is zoals elke vloerverwarming beter voor het binnenklimaat dan de traditionele verwarmingssystemen met radiatoren.