Elektrische vloerverwarming zelf aanleggen

In onderstaande instructievideo en handleidingen wordt u getoond hoe u de elektrische vloerverwarming (verwarmingsfolie en vloerverwarmingsmatten) van Thermo Lámina zelf kunt aanleggen.

 

Bekijk ons gehele assortiment

Handleidingen: verwarmingsfolie & vloerverwarmingsmatten zelf aanleggen

Naast deze instructievideo vindt u onderstaand de handleidingen voor het zelf aanleggen van elektrische vloerverwarming met behulp van verwarmingsfolie (toepassing laminaat, hout, tapijt) en vloerverwarmingsmatten (toepassing tegels en gietvloer):

Vloerverwarming aanleggen d.m.v. Verwarmingsfolie wordt toegepast onder vloerafwerkingen zoals laminaat, klik PVC, vloerbedekking en houten vloeren:

Vloerverwarming aanleggen d.m.v. Vloerverwarmingsmatten worden toegepast onder tegels en gietvloeren:

Handleidingen thermostaten:

Indien u ondanks de instructievideo en de handleidingen nog hulp nodig heeft bij het zelf aanleggen van de elektrische vloerverwarming, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze helpdesk is dagelijks te bereiken (ook in het weekend). Wij zullen u alle hulp bieden die nodig is om tot een succesvolle installatie van uw vloerverwarming te komen.

Om het PDF-bestand te openen, dient u te beschikken over het gratis programma Adobe Reader (www.adobe.nl) of vergelijkbare programma’s die het PDF-formaat ondersteunen. De handleiding kunt u vervolgens in zien.