actie
Combinatie voordeel: upgrade uw vloerverwarmingsets
Met een 4iE Smart WiFi Thermostaat van Warmup voor slechts € 125,- (€ 150,- voordeel)
Met een Intelligent-Control digitale klokthermostaat voor slechts € 25,- (€ 144,95 voordeel)

Elektrische vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina

Bekijk ons zeer scherp geprijsde assortiment elektrische vloerverwarmingsmatten

De elektrische vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina zijn dé oplossing om binnen een mum van tijd uw tegelvloer van een elektrische vloerverwarming te voorzien. De elektrische vloerverwarmingsmatten zijn ideaal voor elke ruimte die u wilt opwarmen. Een vloerverwarmingsmat wordt met name gebruikt onder een tegelvloer in uw badkamer, toilet en keuken. Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming onder tegels, scheelt dit enorm aan ruimte. Ruimte welke u nu naar eigen wenst kunt inrichten en niet kwijt bent aan traditionele CV en radiatoren.


Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle pakketten krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u voor 14:30 besteld? Dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag gratis bezorgd door PostNL. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

Het installatieproces van leggen en aansluiten is eenvoudig en tevens kennen de elektrische vloerverwarmingsmatten een gunstig laag verbruik. Met minder dan 5 mm opbouwhoogte/ dikte is ook dit systeem zeer geschikt voor renovatieprojecten. U heeft de mogelijkheid om grote en kleine oppervlaktes (van 1 m² tot 20 m²/groep) af te dekken.  De temperatuur van uw vloer kunt u eenvoudig regelen met de gratis bijgeleverde thermostaat. Het elektrische vloerverwarming systeem geeft warmte en comfort aan uw tegels. Maak uw keuken, badkamer en toilet in uw huis comfortabel met de elektrische vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina.

Elektrische vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de elektrische vloerverwarmingsmatten? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Altijd warme voeten wanneer u dat wilt. De elektrische vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina kunnen eenvoudig onder uw tegelvloer worden aangebracht.

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

Voordelen van een elektrische vloerverwarmingsmat op een rij:

  • Gemakkelijk zelf aan te leggen, eenvoudig & snel,
  • Snelle opwarmingstijd,
  • Gratis thermostaat t.w.v. € 45,-
  • Lage aanleg & installatiekosten,
  • Duurzaam & kwaliteit,
  • Gezonder leefklimaat, minder stof circulatie
  • Geen cv radiatoren door onzichtbare elektrische vloerverwarmingsmatten.

De elektrische vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina zijn ideaal om uw tegelvloer van elektrische vloerverwarming te voorzien .

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de elektrische vloerverwarmingsmatten? Neem gerust contact met ons op of bekijk het assortiment in de webshop.

Hoe werkt onze elektrische vloerverwarmingsmatten onder tegels? 

Door de isolatielaag onder de elektrische vloerverwarmingsmat wordt alle warmte naar boven gedrukt. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over het gehele vloeroppervlak van de tegelvloer. De tegelvloer wordt zo een grote radiator die een aangename warmte verspreidt. De gehele vloer wordt verwarmd en niet alleen in de buurt van de cv radiatoren. Dit is bij een traditioneel cv systeem wel het geval. Door het warme-voeten-gevoel de thermostaat een paar graden lager gezet worden, zonder dat de warmtebeleving minder wordt.

 

Convectiewarmte radiatoren versus elektrische vloerverwarmingsmatten
Convectiewarmte radiatoren versus elektrische vloerverwarmingsmatten

 

Welke ondervloer kunt u het beste gebruiken on elektrische vloerverwarmingsmatten?

De voornaamste taak van de ondervloer is isoleren. Als de ondervloer voldoende isolerend is, is deze geschikt om als ondervloer te gebruiken.  Het is de isolatiewaarde welke de kwaliteit van de verschillende ondervloeren bepaalt.

De prijs van de elektrische vloerverwarmingsmatten

Onze elektrische vloerverwarmingsmatten zijn een stuk voordeliger in aanschafprijs dan traditionele systemen (vloerverwarming water gedragen of cv installaties met radiatoren).

Thermo Lamina biedt haar elektrische vloerverwarmingsmatten aan tegen een zeer scherpe prijs, vergelijk het zelf. Houd er rekening mee dat alle prijzen in de online shop inclusief btw en gratis verzending zijn. Momenteel geven wij korting op het gehele assortiment elektrische vloerverwarmingsmatten. Tevens ontvangt u bij elke elektrische vloerverwarmingsmat een gratis thermostaat. Bekijk alle prijzen in de webshop.

Wat is het verbruik van onze elektrische vloerverwarmingsmatten

Het verbruik van onze vloerverwarming bedraagt maximaal 150 Watt per m².  In de praktijk wordt het maximale verbruik van 150 Watt per m² vrijwel nooit bereikt. Uit testen is gebleken dat om een goed geïsoleerde ruimte op ca. 21°C te houden met een buitentemperatuur van ca. 7°C , gemiddeld slechts 25% van het aanwezige vermogen ook daadwerkelijk wordt gebruikt. U kunt er van uitgaan dat onder normale winterse omstandigheden, er een gemiddeld verbruik zal zijn van ca. 75 tot 110 Watt/m² per uur.

De vloerverwarmingsmat wordt aangeboden in verschillende formaten: 1m², 1,5 m², 2m² , 2,5 m², 3m², 3,5 m², 4m², 5m², 7m² en 10m². Twee elektrische vloerverwarmingsmatten kunnen geschakeld aangesloten worden.  Het maximale aantal is 20 m² per groep.

Maak elke ruimte in uw huis comfortabel met de dunne elektrische vloerverwarmingsmatten van Thermo Lámina.

Meetgegevens elektrische vloerverwarmingsmatten

 
Type vloerverwarmingsmat Watt vloerverwarmingsmat Maten vloerverwarmingsmatten Ampère vloerverwarmingsmatten Ohm vloerverwarmingsmatten
1m² 150 W 0,5m x 2m 0,7 353
1,5m² 225 W 0,5m x 3m 1,0 235
2m² 300 W 0,5m x 4m 1,3 176
2,5m² 375 W 0,5m x 5m 1,6 141
3m² 450 W 0,5m x 6m 2,0 117
3,5m² 525 W 0,5m x 7m 2,3 100
4m² 600 W 0,5m x 8m 2,6 88
4,5m² 675 W 0,5m x 9m 2,9 78
5m² 750 W 0,5m x 10m 3,3 71
6m² 900 W 0,5m x 12m 3,9 59
7m² 1050 W 0,5m x 14m 4,6 50
8m² 1200 W 0,5m x 16m 5,2 44
9m² 1350 W 0,5m x 18m 5,9 39
10m² 1500 W 0,5m x 20m 6,5 35