Zakelijk

Thermo Lámina is er ook voor de zakelijke markt. Bent u verbonden aan een installatiebedrijf, architecten- of ingenieursbureau of heeft u een winkel En bent u geïnteresseerd in een dealerschap, dan kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie of de inkoopvoorwaarden.

Bent u leverancier in de zakelijke markt van producten die een zinvolle en aantrekkelijke aanvulling zouden kunnen zijn op onze producten voor elektrische vloerverwarming, dan hebben wij zeker interesse voor een nadere kennismaking. De producten voor vloerverwarming of opwekking van elektriciteit moeten wel voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en veilig zijn voor mens en milieu. Ook andere vormen van samenwerking op het gebied van elektrische vloerverwarming zijn altijd bespreekbaar, mits zinvol en passend in onze visie en bedrijfspolitiek.

Thermo Lámina is een topper die thuishoort in elk productassortiment voor elektrische vloerverwarming. De elektrische vloerverwarming is ook de verwarming van de toekomst want elektriciteit kan op een milieubelastende of een milieusparende manier verwekt worden terwijl verbranding van fossiele brandstoffen altijd een aantasting van onze leefomgeving betekent. Wilt u milieubewust zakendoen in de verwarmingsbranche en bent u zakelijk en sociaal ingesteld, kies dan voor elektrische vloerverwarming en vooral kies voor Thermo Lámina!

Zakelijk presentatie elektrische vloerverwarming van Thermo Lámina