Thermo Lámina Zakelijk

Elektrische verwarming voor de zakelijke markt

De elektrische verwarmingssystemen en thermostaten van Thermo Lámina zijn populair. Door het brede assortiment aan elektrische vloerverwarming oplossingen is Thermo Lámina hét adres, ook voor de zakelijke markt. Alle producten zijn van zeer hoge kwaliteit en betrouwbaar, voldoen aan veiligheidsvoorschriften, en hebben lange garantietermijnen. Wij doen ons uiterste best om te begrijpen hoe installateurs te werk gaan, en snappen hoe belangrijk het is dat vloerverwarming systemen eenvoudig te installeren zijn.

Ons zakelijke programma biedt, naast kostenvoordelen, ook technische ondersteuning zodat u, uw projecten succesvol kunt afronden. Alles voor een tevreden klant.

Zo kunt u mee profiteren

Thermo Lámina Zakelijk is er voor installateurs, elektriciens, tegelzetters, loodgieters, bouwers, vloerspecialisten en aannemers die willen profiteren van exclusieve voordelen en promoties. Hierbij valt te denken aan inkoopvoordeel, projectkorting en bonusregeling. 

Bent u een zzp’er of verbonden aan een installatiebedrijf, architecten- of ingenieursbureau en geïnteresseerd in ons zakelijke voordeel programma? Dan kunt u contact opnemen voor meer informatie over ons zakelijke programma via het onderstaande formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  KvK nummer

  BTW nummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  In totaal heeft Thermo Lámina 7 elektrische vloerverwarming oplossingen in het assortiment, voor elke vloer dé oplossing.