Elektrische vloerverwarming

9 oplossingen – voor elke vloer

Thermo Lámina heeft een zeer uitgebreid assortiment van 9 dunne elektrische vloerverwarming systemen voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. En voor elke vloerafwerking. Ons assortiment bestaat uit:

De keuze van uw vloerafwerking bepaalt het type elektrische vloerverwarming

Als vloerbedekking in bijvoorbeeld uw woonkamer heeft u de keuze uit een 'zwevende vloer' zoals laminaat, parket, klik pvc of een houten vloer. 'Gelijmde vloeren' zoals plak PVC, vinyl, linoleum, tapijt en natuurlijk tegel vloeren. Voor elk type vloer hebben wij de beste elektrische vloerverwarming in huis.

Wat voor vloer wilt u voorzien van elektrische vloerverwarming?

Laminaat, PVC, hout

Vloerverwarmingsfolie 120W/m² of 140W/m²
Bekijk de vloerverwarmingsfolie 120W/m² of 140W/m² in onze webshop

Thermo Lámina verwarmingsfolie heeft een dikte van slechts 0,2 mm. Geschikt voor laminaat, klik PVC, hout & parket. 120w/m². 15 jaar garantie.

Warmup verwarmingsfolie is 3 mm dik. Geschikt voor laminaat, hout & parket, ook geschikt voor Plak PVC, vinyl, linoleum. 140w/m². 15 jaar garantie.

Tegels & steen

Bekijk de vloerverwarmingsmat 150W/m² of 200W/m² in onze webshop

Deze zeer scherp geprijsde elektrische vloerverwarmingsmat is ideaal voor renovatieprojecten en bieden een onopvallende verwarmingsoplossing en snelle installatietijden. Geschikt voor ruimtes die betegeld gaan worden zoals de badkamer, toilet, keuken. Merk: Thermo Lámina. 150w/m² of 200w/m². 10 jaar garantie.

Tegels & steen

Bekijk de StickyMat 150W/m² of Stickymat 200W/m² in onze webshop

De Stickymat 150W/m² en 200W/m² is voorzien van een zeer dunne 1,8mm verwarmingsdraad die het vloerniveau niet verhoogd. Het systeem bestaat uit een verwarmingsdraad die bevestigd is op een zelfklevende mat die eenvoudig over de vloer kan worden gerold. Merk: Warmup. 150w/m² of 200w/m². Levenslange garantie.

Tegels & beton

Bekijk het DCM-PRO Systeem 150W/m² of het WIS Betonkabel systeem

Het DCM-PRO vloerverwarming systeem bestaat uit een zelfklevende ontkoppelingsmat en een elektrische kabel, welke u op maat kunt maken. Ideaal voor lastige ruimtes met veel hoeken in bv. de toilet en badkamer. Geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Merk: Warmup. Levenslange garantie.

Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor alle vloeren en ruimtes dé beste elektrische vloerverwarming oplossing in huis

Al onze vloerverwarming sets zijn voorzien van een gratis thermostaat

Kan elektrische vloerverwarming in de woonkamer? Ja. elektrische vloerverwarming is ook geschikt voor grote ruimtes zoals de woonkamer. Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming scheelt dit enorm aan ruimte in uw woonkamer. Ruimte welke u niet kwijt bent aan traditionele CV en radiatoren. U heeft optimaal de ruimte voor uw (hoek)bank, tv-meubel, eettafel, boekenkast en dressoir.

De ultradunne elektrische vloerverwarming zorgt ervoor dat het vloerniveau niet of nauwelijks wordt verhoogd. Daarnaast zijn ze ontworpen voor de snelst mogelijke installatie, opwarmtijd, zijn ze onderhoudsvrij en zeer duurzaam.

We bieden gratis verzending en retour, lange garantietermijnen en onze klantenservice staat persoonlijk voor uw klaar, ook in het weekend.

Elektrische vloerverwarming woonkamer
Elektrische vloerverwarming woonkamer

ACTIE: COMBIDEAL - UPGRADE UW THERMOSTAAT- VLOERVERWARMING ELEKTRISCH

In plaats van de standaard meegeleverde aan/uit thermostaat, kunt u ook kiezen voor een luxe klok- of Wifi thermostaat van Magnum of Warmup. Ontdek hier de tijdelijke actie.

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming . Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle vloerverwarming sets krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u op een werkdag voor 16:00 besteld? Dan wordt uw pakket dezelfde dag naar PostNL gebracht. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

Elektrische vloerverwarming folie onder o.a. laminaat, PVC in de woonkamer

1. Thermo Lámina vloerverwarmingsfolie - zwevende vloeren: 1m² t/m 28m²

De zeer scherp geprijsde en slechts 0,2 mm dunne verwarmingsfolie van Thermo Lámina kunt u eenvoudig zelf aanleggen. Door de geringe dikte van het vloerverwarmingssysteem, is het de beste elektrische vloerverwarming oplossing voor woonkamers waar elke mm opbouwhoogte telt. De verwarmingsfolie van Thermo Lámina wordt nooit te warm. Veel vergelijkbare verwarmingsfolies mogen niet dubbel gelegd worden of gedeeltelijk overlappen. Een laminaatvloer kan dan te warm worden, met als resultaat dat de vloer beschadigd raakt. Met de verwarmingsfolie van Thermo Lámina is dit geen probleem. Door de unieke samenstelling van de verwarmingsfolie kan Thermo Lámina kruislings dubbel gelegd worden zonder dat het laminaat, click pvc, parket of houten vloer beschadigd raakt.

Geschikt voor 'zwevende vloeren' zoals : laminaat, bewerkt hout, click PVC.

2. Warmup vloerverwarmingsfolie - zwevende & gelijmde vloeren - 1m² t/m 12m²

De 3 mm dunne verwarmingsfolie van Warmup kunt u eenvoudig aanleggen en installeren. Het ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte onder uw vloerbedekking, waardoor problemen met warme en koude plekken wordt voorkomen.

Geschikt voor 'zwevende vloeren' zoals : laminaat, bewerkt hout, click PVC.

Geschikt voor 'gelijmde vloeren' zoals: plak PVC, vinyl, tapijt, linoleum. Gelijmde vloeren altijd in combinatie met het Warmup Dubbele bovenlaag systeem.


Elektrische vloerverwarming matten onder tegels in de woonkamer

Onder tegels adviseren wij een vloerverwarming door middel van elektrische vloerverwarmingsmatten. Deze kunnen direct onder de tegelvloer worden gelegd zodat de te verwarmen massa tot een minimum beperkt wordt. De elektrische vloerverwarmingsmatten hebben een vermogen van 150W/m² of 200W/m². Zowel de standaard thermostaat, als de digitale klokthermostaat, werken met een vloersensor. Hiermee kunt u temperatuur van de vloerverwarming  elektrisch, eenvoudig instellen via de gratis bijgeleverde thermostaat.

Binnen ons assortiment bieden we 4 types elektrische vloerverwarmingsmatten. Een vloerverwarmingsmat met een fabrieksgarantie van 10 jaar en de twee StickyMatten met een levenslange fabrieksgarantie.

3. Thermo Lámina Vloerverwarmingsmat 150 Watt/m² - 1m² t/m 15m²

Deze zeer voordelige elektrische vloerverwarmingsmat is ontwikkeld om bijvoorbeeld over een bestaande  tegelvloer of afgewerkte vloer, vloerverwarming te leggen.

Op dit type mat geldt een fabrieksgarantie van 10 jaar en is beschikbaar van 1m² t/m 15m².

4 . Thermo Lámina Vloerverwarmingsmat 200 Watt/m² - 1m² t/m 15m²

Deze voordelige vloerverwarmingsmat van maar liefst 200 watt zorgt voor de snelste opwarmtijd en is ideaal als u een klein te verwarmen vloeroppervlak heeft. Geschikt voor tegels en afgewerkte vloeren.

Op dit type mat geldt een fabrieksgarantie van 10 jaar en is beschikbaar van 1m² t/m 15m².

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

5. Warmup Zelfklevende StickyMat 150 Watt/m² - 1m² t/m 15m²

De Warmup StickyMat 150W/m² is een elektrische vloerverwarmingsmat met zelfklevende achterkant voor de snelste installatie. De StickyMat is voorzien van een ultradunne 1,8 mm draad die het niveau van de vloer niet verhoogt.

Op de StickyMat geldt een Levenslange fabrieksgarantie.


6. Warmup Zelfklevende StickyMat 200 Watt/m² - 0,5m² t/m 15m²

De Warmup StickyMat 200W/m² is een elektrische vloerverwarming mat met zelfklevende achterkant voor de snelste installatie. De StickyMat is voorzien van een ultradunne 1,8 mm draad die het niveau van de vloer niet verhoogt. Geschikt voor tegels, linoleum, hout, vinyl. 

U kiest voor 200W/m² als u net wat extra vermogen wilt om bijvoorbeeld een badkamer met een klein netto vloeroppervlak op te warmen. Daarnaast heeft het een snellere opwarmtijd.

Op de StickyMat geldt een Levenslange fabrieksgarantie.

7. Magnum vloerverwarmingsmat 125W & 150 Watt/m²

Magnum elektrische vloerverwarming is een efficiënt en comfortabel verwarmingssysteem. In tegenstelling tot traditionele radiatoren, verwarmt het systeem de ruimte door de warmte gelijkmatig over de vloer te verdelen en op te stuwen naar de ruimte. Het is eenvoudig te installeren en biedt de mogelijkheid om de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk te regelen. Dit maakt het systeem zeer energie-efficiënt en biedt comfort door de aangename verwarming van de lucht. Het is veilig en onderhoudsvrij, waardoor u er langdurig plezier van kunt hebben.

Op de Magnum mat geldt een Levenslange fabrieksgarantie.


8. Warmup DCM-PRO Kabelsysteem: vloerverwarming onder tegels - 1m² t/m 16m²

Het systeem bestaat uit een zelfklevende ontkoppelingsmat en elektrische verwarmingskabel.  Het is de snelste oplossing om een verwarmd ontkoppelsysteem aan te leggen in ruimtes waar elke centimeter telt. Met name in toiletten en badkamers zitten vaak lastige hoeken en bochten, het DCM PRO systeem kunt u perfect op maat maken zodat de volledige ruimte naar wens wordt verwarmd. Het ontkoppelingssysteem is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties en is zeer snel te installeren .

Op het DCM-PRO systeem geldt een levenslange fabrieksgarantie.

9. Warmup WIS Betonkabel systeem: elektrische vloerverwarming onder beton

WIS Betonkabel systeem van Warmup kan worden bedekt met elk type vloer en is perfect voor het installeren van betonnen dekvloeren van elk formaat. Ideaal om een betonvloer in bijvoorbeeld een garage van elektrische vloerverwarming te voorzien.

Op de WIS betonkabel heeft een levenslange fabrieksgarantie.

Voordelen van vloerverwarming elektrisch op een rij:

Onzichtbaar – zeer hoog rendement – onderhoudsvrij – geluidloos – zonder radiatoren of leidingen - meer ruimte voor uw bank, tv-meubel, eettafel  en kasten  – ideale verdelingen van de temperatuur – zonder luchtverplaatsing - beïnvloedt de luchtvochtigheid niet – houdt de vloer droog – meer comfort voor allergie patiënten - makkelijk te programmeren

Vloerverwarming geeft warmte en comfort. Maak uw woonkamer comfortabel met de vloerverwarming van Thermo Lámina.

Thermostaat elektrische vloerverwarming

Elk pakket vloerverwarming bevat een gratis Warmup MSTAT aan/uit elektrische vloerverwarming thermostaat (€ 45,00). Naast deze standaard thermostaat kunt u voor een meerprijs ook kiezen voor een luxe wifi thermostaat of digitale klokthermostaat. Onderstaand vindt u de verkoopprijzen van losse thermostaten. Al onze thermostaten zijn uitsluitend geschikt voor vloerverwarming.

ACTIE COMBIDEAL: Wanneer u kiest voor een set elektrische vloerverwarming in combinatie met luxere thermostaat ontvangt u een hoge korting op de thermostaat.  Voor een Magnum Intelligent Contol of Warmup digitale klokthermostaat betaalt u slechts € 15,00 extra. Voor de Warmup 3ie programeerbare thermostaat slechts € 35,00 extra. En voor de nieuwste WIFI thermostaten van Magnum en Warmup in combinatie met een set vloerverwarming betaalt u slechts € 125,00 extra.

Elektrische vloerverwarming voor elke kamer in uw huis

Thermo Lámina biedt een breed scala aan elektrische systemen die geschikt zijn voor installatie in elke kamer van uw huis en met elk type vloerafwerking.

Badkamer

Vloerverwarming (elektrisch) badkamer
Elektrische vloerverwarming badkamer

Vloerverwarming wordt steeds populairder in badkamers. Thermo Lámina heeft verschillende elektrische vloerverwarmingsystemen in het assortiment die ideaal zijn voor gebruik in badkamers van alle formaten.

Slaapkamer & zolder

Elektrische vloerverwarming slaapkamer & zolder
Elektrische vloerverwarming slaapkamer & zolder

Een energiezuinige vloerverwarming in een slaapkamer of op zolder zorgt er voor dat de lucht frisser blijft terwijl u slaapt. Er vindt geen luchtverplaatsing plaats, waardoor stofdeeltjes niet door de lucht worden geblazen.

Keuken

Vloerverwarming keuken
Elektrische vloerverwarming keuken

Elektrische verwarming is een perfecte oplossing voor een keuken of toilet. Het houdt uw voeten warm en neemt geen ruimte in beslag. Ruimte die altijd schaars is in deze ruimtes.

Elektrische vloerverwarming en zonnepanelen

De elektrische vloerverwarmingssystemen van Thermo Lámina kunnen feilloos worden aangesloten op zonnepanelen. Hierdoor kunt u de opgewekte energie gebruiken om uw woonkamer te verwarmen. Leer meer over zonnepanelen en vloerverwarming.

 Voordelen van vloerverwarming elektrisch:

Het aanleggen van een vloerverwarming door middel van elektriciteit verhoogt het comfortgevoel en dus ook het woongenot. We zetten de voordelen van een elektrische vloerverwarming even op een rij voor u:

  • Over het algemeen is het aanleggen van een elektrische vloerverwarming een stuk eenvoudiger dan het uitbreiden van het verwarmingssysteem met extra radiatoren of het aanleggen van een vloerverwarming op basis van verwarmd water.
  • Omdat het aanleggen van een elektrische vloerverwarming eenvoudiger is, vallen de kosten van de aanleg van een elektrische vloerverwarming in de regel ook lager uit.
  • Sinds dat de regering heeft besloten dat Nederland van het Groningse gas af moet, biedt een elektrische vloerverwarming een uitmuntend alternatief voor de verwarmingsvraag.
  • Een elektrische vloerverwarming heeft een lange levensduur en is onderhoudsvrij, in tegenstelling tot een vloerverwarming met een watersysteem.
  • Een elektrische vloerverwarming is gemakkelijk aan te sturen en is zeer nauwkeurig bij het voldoen aan de gevraagde verwarmingsgraad.
  • Verwarmen met een elektrische vloerverwarming geeft een gezonder binnenklimaat dan verwarmen met radiatoren omdat stofdeeltjes niet de kamer rondgeblazen worden.
  • Een elektrische vloerverwarming stoot geen broeikasgassen uit. In combinatie met zonnepanelen of andere duurzame energiebronnen is uw verwarming klaar voor de energietransitie.
  • Een elektrische vloerverwarming is geluid- en geurloos, zorgt voor een gezond binnenklimaat.
  • Een vloerverwarming kan onder elk vloertype aangelegd worden, waarbij het vloertype het type elektrisch verwarmingselement bepaalt.

U ziet, het verwarmen van uw vloer door middel van elektriciteit is een aanwinst voor uw woning door het hoge gebruiksgemak, het heerlijke warmte comfortgevoel, de lage aanlegkosten, de bedrijfszekerheid en de bijdrage aan een gezond binnenklimaat.

Een elektrische vloerverwarming is uw bijdrage aan een beter klimaat en een duurzame economie.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de vloerverwarming matten? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Werking vloerverwarming
Werking radiatoren/ CV versus vloerverwarming

Veelgestelde vragen omtrent het verwarmen van uw vloer en elektriciteit

Wat kost elektrische vloerverwarming?

Verschillende soorten (aanleg)kosten hebben een aanzienlijke impact op de prijs en kosten van verschillende type vloerverwarming. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een vloerverwarming op basis van warm water dan zijn de aanlegkosten vele malen hoger dan de kosten van elektrische vloerverwarming. Meer informatie vloerverwarming kosten & prijs berekening per m².

Elektrische vloerverwarming hoofdverwarming woonkamer, maakt het radiatoren overbodig?

Elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming woonkamer is ideaal aangezien dit enorm aan radiator ruimte scheelt in uw woonkamer. Of radiatoren overbodig zijn hangt af van de isolatie van de kamer en van het gebruik van de kamer. Meer informatie elektrische vloerverwarming hoofdverwarming woonkamer.

Zonnepanelen en elektrische vloerverwarming, kan dat?

De elektrische vloerverwarming van Thermo Lamina kan uitstekend gevoed worden door zonnepanelen. Hierdoor kunt u uw bestaande overcapaciteit gebruiken om uw woning te verwarmen. Tevens is er een kentering gaande waarbij elektriciteit in verhouding tot gas goedkoper wordt. Meer informatie zonnepanelen en elektrische vloerverwarming.

Wat is de levensduur van een elektrische vloerverwarming?

De levensduur elektrische vloerverwarming wordt men name bepaald of u gebruik maakt van elektrische vloerverwarmingsmatten of folie. Vloerverwarming matten, met name gebruikt onder tegels, gaan langer mee, maar zijn lastiger te vervangen dan folies onder laminaat. Lees hier meer over op levensduur elektrische vloerverwarming.

Wat is het verbruik van elektrische vloerverwarming?

Het verbruik van elektrische vloerverwarming is afhankelijk van een groot aantal factoren. Hierbij kunt u denken aan de prijs voor elektriciteit, de verbruikskosten, de mate van isolatie, maar bijvoorbeeld ook de weersomstandigheden. Meer informatie over het verbruik vindt u hier.

Elektrische vloerverwarming leggen en installeren?

De elektrische vloerverwarmingssystemen van Thermo Lámina zijn eenvoudig te leggen en te installeren. Bekijk de handleidingen en de instructievideo’s hoe u het het beste de elektrische vloerverwarming kunt aanleggen. Meer informatie elektrische vloerverwarming aanleggen & installeren.

Hoe dik is elektrische vloerverwarming?

De dikte van elektrische vloerverwarming is afhankelijk van het type elektrische vloerverwarmingssyteem. De Thermo Lámina verwarmingsfolie is 0,2 mm en de Warmup folie is 3 mm dik. De Warmup StickyMatten hebben een dikte van 1,8 mm. en de Thermo Lámina vloerverwarmingsmatten hebben een dikte van 3mm.
De verschillende systemen zorgen er dus voor dat de vloer niet of nauwelijks wordt verhoogd.