Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming maakt gebruik van folie, matten of kabels

Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming in bijvoorbeeld uw woonkamer, scheelt dit enorm aan ruimte. Ruimte welke u anders kwijt was aan traditionele CV en radiatoren, kunt u nu naar eigen wens inrichten. Met andere woorden, u heeft optimaal de ruimte voor uw (hoek)bank, tv-meubel, eettafel, boekenkast en dressoir.

Thermo Lámina heeft een zeer uitgebreid assortiment van 7 elektrische vloerverwarmingssystemen voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. De ultradunne elektrische vloerverwarming zorgt ervoor dat het vloerniveau niet of nauwelijks wordt verhoogd. Daarnaast zijn ze ontworpen voor de snelst mogelijke installatie en opwarming. Het assortiment van Thermo Lámina bestaat uit twee types vloerverwarmingsfolies (120Watt/m² en 140Watt/m²), drie types vloerverwarming matten (150Watt/m² en 200Watt/m²) en twee vloerverwarming kabel systemen.

Als vloerbedekking in bijvoorbeeld uw woonkamer heeft u de keuze uit een ‘zwevende vloer’ zoals laminaat, parket, klik pvc of een houten vloer. ‘Gelijmde vloeren’ zoals plak PVC, vinyl, linoleum, tapijt en natuurlijk tegel vloeren. Voor elk type vloer hebben wij de ideale elektrische vloerverwarming in huis. We bieden gratis verzending en retour, lange garantietermijnen en onze klantenservice staat persoonlijk voor uw klaar, ook in het weekend.

Elektrische vloerverwarming

De keuze van uw vloerbedekking bepaalt het type elektrische vloerverwarming

Kies uw vloerbedekking:

Laminaat, PVC, hout

Bekijk de verwarmingsfolie 120W/m² of 140W/m²

Merk: Thermo Lámina 120w/m² folie. Deze verwarmingsfolie is slechts 0,2 mm dik. Geschikt voor laminaat, klik PVC, hout & parket. 15 jaar garantie.

Merk: Warmup 140w/m² folie. Deze verwarmingsfolie is 1 mm dik. Geschikt voor laminaat, hout & parket, ook geschikt voor Plak PVC, vinyl, linoleum. 15 jaar garantie.

Tegels

Bekijk de matten 150W/m² in onze webshop

Deze zeer scherp geprijsde elektrische vloerverwarmingsmat is ideaal voor renovatieprojecten en bieden een onopvallende verwarmingsoplossing en snelle installatietijden.

Geschikt voor ruimtes die betegeld gaan worden zoals de badkamer, toilet, keuken.

Merk: Thermo Lámina. 10 jaar garantie.

Tegels

Vloerverwarming elektrisch d.m.v. StickyMatten 150 & 200Watt/m2
Bekijk de StickyMat 150W/m² of Stickymat 200W/m²

De Stickymat 150W/m² en 200W/m² is voorzien van een zeer dunne 1,8mm verwarmingsdraad die het vloerniveau niet verhoogd. Het systeem bestaat uit een verwarmingsdraad die bevestigd is op een zelfklevende mat die eenvoudig over de vloer kan worden gerold.

Merk: Warmup. Levenslange garantie.

Tegels

Vloerverwarming elektrisch d.m.v. het DCM-PRO systeem (verwarmingskabels)
Bekijk het DCM-PRO Systeem 150W/m² in onze webshop

Het DCM-PRO vloerverwarming systeem bestaat uit een zelfklevende ontkoppelingsmat en een elektrische verwarmingskabel, welke u op maat kunt maken. Ideaal voor lastige ruimtes met veel hoeken in bv. de toilet en badkamer.

Geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Merk: Warmup. Levenslange garantie.

Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor alle vloeren en ruimtes dé elektrische vloerverwarming oplossing in huis

Al onze sets elektrische vloerverwarming zijn voorzien van een gratis thermostaat

ACTIE: COMBIDEAL

Om de temperatuur te regelen kunt u gebruiken maken van de gratis standaard AAN/UIT vloerverwarming thermostaat. Maar u kunt u uw vloerverwarmingset ook upgraden met een:

 • WARMUP Tempo digitale klokthermostaat +€ 15 (u heeft € 154,95 voordeel) of een
 • WARMUP Wifi thermostaat +€ 125 (u heeft €150 voordeel).

WARMUP Tempo klokthermostaat
WARMUP Tempo klokthermostaat
WARMUP 4iE Smart Wifi Thermostaat
WARMUP 4iE Smart Wifi Thermostaat

Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle pakketten krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u voor 16:00 besteld? Dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag gratis bezorgd door PostNL. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

Elektrische vloerverwarming folie onder o.a. laminaat, PVC in de woonkamer

Thermo Lámina vloerverwarmingsfolie voor zwevende vloeren – 3m² t/m 28m²

De zeer scherp geprijsde en slechts 0,2 mm dunne verwarmingsfolie van Thermo Lámina kunt u eenvoudig zelf aanleggen. Door de geringe laagdikte van het vloerverwarmingssysteem, is het de ideale oplossing voor woonkamers waar elke mm opbouwhoogte telt. De verwarmingsfolie van Thermo Lámina wordt nooit te warm. Veel vergelijkbare verwarmingsfolies mogen niet dubbel gelegd worden of gedeeltelijk overlappen. Een laminaatvloer kan dan te warm worden, waardoor de vloer beschadigd raakt. Met de verwarmingsfolie van Thermo Lámina is dit geen probleem. Door de unieke samenstelling van de verwarmingsfolie kan Thermo Lámina kruislings dubbel gelegd worden zonder dat het laminaat, click pvc, parket of houten vloer beschadigd raakt.

Geschikt voor ‘zwevende vloeren’ zoals : laminaat, bewerkt hout, click PVC.

Warmup vloerverwarmingsfolie voor zwevende en gelijmde vloeren – 1m² t/m 12m²

De 1 mm dunne verwarmingsfolie van Warmup kunt u eenvoudig aanleggen en installeren. Het ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte onder uw vloerbedekking, waardoor problemen met warme en koude plekken wordt voorkomen.

Geschikt voor ‘zwevende vloeren’ zoals : laminaat, bewerkt hout, click PVC.

Geschikt voor ‘gelijmde vloeren’ zoals: plak PVC, vinyl, tapijt, linoleum. Gelijmde vloeren altijd in combinatie met het Warmup Dubbele bovenlaag systeem.


Elektrische vloerverwarmingsmatten onder tegels in de woonkamer

Onder tegels adviseren wij een vloerverwarming door middel van elektrische vloerverwarmingsmatten. Deze kunnen direct onder de tegelvloer worden gelegd zodat de te verwarmen massa tot een minimum beperkt wordt. De elektrische vloerverwarmingsmatten hebben een vermogen van 150W/m². Zowel de standaard thermostaat, als de digitale klokthermostaat werkt met een vloersensor. Hiermee kunt u temperatuur van de vloerverwarming  elektrisch, eenvoudig instellen via de gratis bijgeleverde thermostaat.

Binnen ons assortiment bieden we 2 types elektrische vloerverwarming matten. Een vloerverwarmingsmat met een fabrieksgarantie van 10 jaar en de StickyMat een levenslange fabrieksgarantie.

Vloerverwarmingsmat 150 Watt/m² – 1m² t/m 15m². 10 jaar garantie

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls

Zelfklevende StickyMat 150 Watt/m² – 1m² t/m 15m². Levenslange garantie

Deze zeer voordelige elektrische vloerverwarmingsmat is ontwikkeld om bijvoorbeed over een bestaande  tegelvloer of afgewerkte vloer, vloerverwarming te kunnen leggen. Op dit type mat geldt een fabrieksgarantie van 10 jaar en is beschikbaar in 1m² t/m 15m².

De StickyMat 150W/m² is een elektrische vloerverwarmingsmat met zelfklevende achterkant voor de snelste installatie. De StickyMat is voorzien van een ultradunne 1,8 mm draad die het niveau van de vloer niet verhoogt. Op de StickyMat geldt een Levenslange fabrieksgarantie.


Zelfklevende StickyMat 200 Watt/m² – 0,5m² t/m 15m². Levenslange garantie

De StickyMat 200W/m² is een elektrische vloerverwarming mat met zelfklevende achterkant voor de snelste installatie. De StickyMat is voorzien van een ultradunne 1,8 mm draad die het niveau van de vloer niet verhoogt. Geschikt voor tegels, linoleum, hout, vinyl. 

U kiest voor 200W/m² als u net wat extra vermogen wilt om bijvoorbeeld een badkamer met een klein netto vloeroppervlak op te warmen. Daarnaast heeft het een snellere opwarmtijd. Op de StickyMat geldt een Levenslange fabrieksgarantie.


DCM-PRO Systeem: elektrische vloerverwarming onder tegels – 1m² t/m 16m²

Het systeem bestaat uit een zelfklevende ontkoppelingsmat en elektrische verwarmingskabel.  Het is de snelste oplossing om een verwarmd ontkoppelsysteem aan te leggen in ruimtes waar elke centimeter telt. Met name in toiletten en badkamers zitten vaak lastige hoeken en bochten, het DCM PRO systeem kunt u perfect op maat maken zodat de volledige ruimte naar wens wordt verwarmd. Het ontkoppelingssysteem is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties en is zeer snel te installeren . Op het DCM-PRO systeem geldt een Levenslange fabrieksgarantie.

Voordelen van vloerverwarming elektrisch op een rij:

Onzichtbaar – zeer hoog rendement – onderhoudsvrij – geluidloos – zonder radiatoren of leidingen – meer ruimte voor uw bank, tv-meubel, eettafel  en kasten  – ideale verdelingen van de temperatuur – zonder luchtverplaatsing – beïnvloedt de luchtvochtigheid niet – houdt de vloer droog – meer comfort voor allergie patiënten – makkelijk te programmeren

Vloerverwarming geeft warmte en comfort. Maak uw woonkamer comfortabel met de vloerverwarming van Thermo Lámina.

Thermostaat elektrische vloerverwarming

Elk pakket vloerverwarming bevat een gratis standaard elektrische vloerverwarming thermostaat. Naast deze standaard thermostaat kunt u voor een meerprijs ook kiezen voor een luxe wifi thermostaat of digitale klokthermostaat. Onderstaand vindt u de verkoopprijzen van losse thermostaten. Al onze thermostaten zijn uitsluitend geschikt voor vloerverwarming.

ACTIE: Wanneer u kiest voor een thermostaat in combinatie met een set vloerverwarming ontvangt u een extra korting.  Voor een Warmup digitale klokthermostaat betaalt u dan slechts € 15,00 in plaats van € 98,00. Voor een Warmup wifi thermostaat in combinatie met een set vloerverwarming betaalt u € 125,00 in plaats van € 175,00

Elektrische vloerverwarming voor elke kamer in uw huis

Thermo Lámina biedt een breed scala aan elektrische systemen die geschikt zijn voor installatie in elke kamer van uw huis en met elk type vloerafwerking.

Badkamer

Vloerverwarming wordt steeds populairder in badkamers. Thermo Lámina heeft verschillende elektrische vloerverwarmingsystemen in het assortiment die ideaal zijn voor gebruik in badkamers van alle formaten.

Slaapkamer & zolder

Een energiezuinige vloerverwarming in een slaapkamer of op zolder zorgt er voor dat de lucht frisser blijft terwijl u slaapt. Er vindt geen luchtverplaatsing plaats, waardoor stofdeeltjes niet door de lucht worden geblazen.

Keuken

Elektrische verwarming is een perfecte oplossing voor een keuken of toilet. Het houdt uw voeten warm en neemt geen ruimte in beslag. Ruimte die altijd schaars is in deze ruimtes.

Elektrische vloerverwarming en zonnepanelen

De elektrische vloerverwarmingssystemen van Thermo Lámina kunnen feilloos worden aangesloten op zonnepanelen. Hierdoor kunt u de opgewekte energie gebruiken om uw woonkamer te verwarmen. Leer meer over zonnepanelen en vloerverwarming.

 Voordelen van vloerverwarming elektrisch:

Het aanleggen van een elektrische vloerverwarming verhoogt het comfortgevoel en dus ook het woongenot. We zetten de voordelen van een elektrische vloerverwarming even op een rij voor u:

 • Over het algemeen is het aanleggen van een elektrische vloerverwarming een stuk eenvoudiger dan het uitbreiden van het verwarmingssysteem met extra radiatoren of het aanleggen van een vloerverwarming op basis van verwarmd water.
 • Omdat het aanleggen van een elektrische vloerverwarming eenvoudiger is, vallen de kosten van de aanleg van een elektrische vloerverwarming in de regel ook lager uit.
 • Sinds dat de regering heeft besloten dat Nederland van het Groningse gas af moet, biedt een elektrische vloerverwarming een uitmuntend alternatief voor de verwarmingsvraag.
 • Een elektrische vloerverwarming heeft een lange levensduur en is onderhoudsvrij, in tegenstelling tot een vloerverwarming met een watersysteem.
 • Een elektrische vloerverwarming is gemakkelijk aan te sturen en is zeer nauwkeurig bij het voldoen aan de gevraagde verwarmingsgraad.
 • Verwarmen met een elektrische vloerverwarming geeft een gezonder binnenklimaat dan verwarmen met radiatoren omdat stofdeeltjes niet de kamer rondgeblazen worden.
 • Een elektrische vloerverwarming stoot geen broeikasgassen uit. In combinatie met zonnepanelen of andere duurzame energiebronnen is uw verwarming klaar voor de energietransitie.
 • Een elektrische vloerverwarming is geluid- en geurloos, zorgt voor een gezond binnenklimaat.
 • Een vloerverwarming kan onder elk vloertype aangelegd worden, waarbij het vloertype het type elektrisch verwarmingselement bepaalt.

U ziet, een elektrische vloerverwarming is een aanwinst voor uw woning door het hoge gebruiksgemak, het heerlijke warmte comfortgevoel, de lage aanlegkosten, de bedrijfszekerheid en de bijdrage aan een gezond binnenklimaat.

Een elektrische vloerverwarming is uw bijdrage aan een beter klimaat en een duurzame economie.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de vloerverwarming matten? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Werking vloerverwarming elektrisch

Veelgestelde vragen omtrent vloerverwarming

Zonnepanelen en elektrische vloerverwarming, kan dat?

De elektrische vloerverwarming van Thermo Lamina kan uitstekend gevoed worden door zonnepanelen. Hierdoor kunt u uw bestaande overcapaciteit gebruiken om uw woning te verwarmen. Tevens is er een kentering gaande waarbij elektriciteit in verhouding tot gas goedkoper wordt. Meer informatie zonnepanelen en elektrische vloerverwarming.

Wat kost elektrische vloerverwarming?

Verschillende soorten (aanleg)kosten hebben een aanzienlijke impact op de prijs en kosten van verschillende type vloerverwarming. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een vloerverwarming op basis van warm water dan zijn de aanlegkosten vele malen hoger dan de kosten van elektrische vloerverwarming. Meer informatie vloerverwarming kosten & prijs berekening per m².

Elektrische vloerverwarming hoofdverwarming woonkamer, maakt het radiatoren overbodig?

Elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming woonkamer is ideaal aangezien dit enorm aan radiator ruimte scheelt in uw woonkamer. Of radiatoren overbodig zijn hangt af van de isolatie van de kamer en van het gebruik van de kamer. Meer informatie elektrische vloerverwarming hoofdverwarming woonkamer.

Wat is de levensduur van een elektrische vloerverwarming?

De levensduur elektrische vloerverwarming wordt men name bepaald of u gebruik maakt van elektrische vloerverwarmingsmatten of folie. Vloerverwarming matten, met name gebruikt onder tegels, gaan langer mee, maar zijn lastiger te vervangen dan folies onder laminaat. Lees hier meer over op levensduur elektrische vloerverwarming.

Wat is het verbruik van elektrische vloerverwarming?

Het verbruik van elektrische vloerverwarming is afhankelijk van een groot aantal factoren. Hierbij kunt u denken aan de prijs voor elektriciteit, de verbruikskosten, de mate van isolatie, maar bijvoorbeeld ook de weersomstandigheden. Meer informatie over het verbruik vindt u hier.

Elektrische vloerverwarming leggen en installeren?

De elektrische vloerverwarmingssystemen van Thermo Lámina zijn eenvoudig te leggen en te installeren. Bekijk de handleidingen en de instructievideo’s hoe u het het beste de elektrische vloerverwarming kunt aanleggen. Meer informatie elektrische vloerverwarming aanleggen & installeren.

Hoe dik is elektrische vloerverwarming?

De dikte van elektrische vloerverwarming is afhankelijk van het type elektrische vloerverwarmingssyteem. De verwarmingsfolie is 0,2 mm. dik. De StickyMatten zijn slechts 1,8 mm dik en de verwarmingsmatten hebben een dikte van 4mm. De verschillende systemen zorgen er dus voor dat de vloer niet of nauwelijks wordt verhoogd.