actie
Winter is coming = extra hoge korting op thermostaten
Combinatie voordeel: upgrade uw vloerverwarmingsets
Met een 4iE Smart WiFi Thermostaat van Warmup voor slechts € 125,- (€ 150,- voordeel)
Met een Intelligent-Control digitale klokthermostaat voor slechts € 25,- (€ 144,95 voordeel)

Elektrische vloerverwarming woonkamer. Dit zijn de oplossingen:

Voor vloerverwarming woonkamer kunt u gebruik maken van folie of matten.

Als vloerafwerking in uw woonkamer heeft u de keuze uit laminaat, parket, klik pvc, een houten vloer of tegels. De keuze van uw vloerafwerking heeft invloed op het type elektrische vloerverwarming:

  • Kiest u voor laminaat, een houten vloer, parket of klik pvc, dan kunt u het beste gebruik maken van flinterdunne verwarmingsfolie.
  • Kiest u voor tegels dan adviseren wij vloerverwarmingsmatten.

Wat uw keuze ook is, Thermo Lámina heeft voor alle vloeren dé elektrische vloerverwarming oplossing in uw woonkamer

Voor een meerprijs van slechts € 25,00 kunt u ook beschikken over een luxe, programmeerbare digitale klokthermostaat

 

Voordelen van vloerverwarming woonkamer op een rij:

 Onzichtbaar – zeer hoog rendement – onderhoudsvrij – geluidloos – zonder radiatoren of leidingen – meer ruimte voor uw bank, tv-meubel, eettafel  en kasten  – ideale verdelingen van de temperatuur – zonder luchtverplaatsing – beïnvloedt de luchtvochtigheid niet – houdt de vloer droog – meer comfort voor allergie patiënten – makkelijk te programmeren

Vloerverwarming geeft warmte en comfort. Maak uw woonkamer comfortabel met de elektrische vloerverwarming van Thermo Lámina.

Elektrische vloerverwarming onder laminaat, parket en houten vloeren in de woonkamer

Wanneer u kiest voor elektrische vloerverwarming, scheelt dit enorm aan ruimte in uw woonkamer. De ruimte, welke u anders kwijt was aan traditionele CV en radiatoren, kunt u nu naar eigen wens inrichten. U heeft optimaal de ruimte voor uw (hoek)bank, tv-meubel, eettafel, boekkast en dressoir.

De slechts 0,2 mm dunne verwarmingsfolie kunt u snel en eenvoudig zelf aanleggen. Door de geringe laagdikte van het systeem is het de ideale oplossing voor woonkamers waar elke mm opbouwhoogte telt. De verwarmingsfolie van Thermo Lámina wordt nooit te warm. Veel vergelijkbare systemen voor laminaatverwarming mogen absoluut niet dubbel gelegd worden of zelfs maar gedeeltelijk overlappen omdat het dan op bepaalde punten onder de laminaatvloer te warm wordt, waardoor de laminaatvloer beschadigd kan raken, bij Thermo Lámina is dat absoluut geen probleem. Door de unieke samenstelling en opbouw van de verwarmingsfolie kan Thermo Lámina dubbel gelegd worden zonder dat het laminaat, parket of houten vloer beschadigd raakt.

Wat onze klanten zeggen

Bij dit bedrijf valt het me met name de snelle levering op, volledig zonder enige kosten. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Tevens bij het beantwoorden van vragen over het product werd ik snel geholpen. Bij internetbestellingen vind ik dit erg belangrijk. Ik kan deze site en het product dan ook bij iedereen aan bevelen.

J.J. Bruin

Zeer goede klantenservice, mails worden snel beantwoordt en er wordt een goed advies gegeven voor onze specifieke situatie. Hoewel er niet geadverteerd wordt met 24 uurs levering, was dit bij ons wel het geval.

de Vries

Snelle levertijd en betrokken met de klanten. Willen behulpzaam zijn en moeite doen voor de klant. Super!

R. Huls


Bestel uw elektrische vloerverwarming in 3 stappen

Meet uw vloeroppervlak

Meet uw vloeroppervlak welke u wilt voorzien van elektrische vloerverwarming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel in de webshop

Bestel het gewenste formaat in de webshop. Bij alle pakketten krijgt u gratis een thermostaat geleverd. U kunt ook kiezen voor een luxere digitale klokthermostaat.

Bezorging door PostN

Heeft u voor 14:30 besteld? Dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag gratis bezorgd door PostNL. U ontvangt uiteraard een track & trace code van ons, zodat u uw pakket kunt volgen.

Elektrische vloerverwarming onder tegels in de woonkamer

Onder tegels adviseren wij een elektrische vloerverwarming met vloerverwarmingsmatten. Deze kunnen vlak onder de tegelvloer gelegd worden zodat de te verwarmen massa tot een minimum beperkt wordt. De matten hebben een vermogen van 150W/m². Zowel de standaard thermostaat voor deze matten als de klokthermostaat werken met een vloersensor. Hiermee kunt u temperatuur van de elektrische vloerverwarming  eenvoudig instellen via de gratis bijgeleverde thermostaat.

 Voordelen van vloerverwarming van Thermo Lamina in uw woonkamer:

  • Gemakkelijk zelf aan te leggen, eenvoudig & snel,
  • Snelle opwarmingstijd,
  • Gratis thermostaat
  • Lage aanleg & installatiekosten,
  • Duurzaam & kwaliteit,
  • Gezonder leefklimaat in de kamer,
  • Bekijk en lees de handleiding en video elektrische vloerverwarming aanleggen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de vloerverwarmingsmatten? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.

Onderstaand vindt u meer informatie over:
Elektrische vloerverwarming kosten & prijs berekening per m²
Kosten vloerverwarming infrezen en voor- en nadelen nieuwbouw versus bestaande woning