Spiegelverwarming

Met de spiegelverwarming van Warmup heeft u altijd een onbeslagen en vlekvrije badkamerspiegel met verwarming. Spiegelverwarming is een innovatieve technologie die steeds populairder wordt in woningen en badkamers. Zoals de naam al doet vermoeden, werkt deze technologie door elektrische verwarmingselementen achter een spiegel te installeren, waardoor de spiegeloppervlakte wordt verwarmd. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel en voorkomt dat de spiegel beslaat of bevriest, wat vooral in koudere klimaten een probleem kan zijn.

Een onbeslagen verwarmde badkamerspiegel, elke dag opnieuw

Spiegelverwarming: verwarmde badkamerspiegel
Spiegelverwarming: verwarmde badkamerspiegel

Een beslagen spiegel na een warm bad of douche is een veel voorkomende irritatie in de badkamer. Met deze verwarmde spiegelverwarming is dat verleden tijd. Door het aanbrengen van de spiegelverwarming kunt u iedere standaard spiegel veranderen in een verwarmde spiegel die niet beslaat.

De spiegelverwarming is eenvoudig te installeren en moeiteloos te bedienen. Daarnaast zijn spiegelverwarmingen veilig en bijzonder laag in verbruik, het energieverbruik staat gelijk aan dat van een gloeilamp.

Spiegelverwarming: geschikt voor badkamerspiegels van alle formaten

Er zijn vier formaten spiegelverwarmingen beschikbaar. De spiegelverwarming is zo ontworpen dat meerdere kleinere formaten gebruikt kunnen worden om één grote spiegel te bedekken. Elke spiegelverwarming zorgt voor een gelijkmatige en consistente warmteverdeling, waardoor de spiegel sneller opwarmt dan de omgeving, hierdoor raakt de spiegel niet beslagen.

Eenvoudig aanbrengen en installeren spiegelverwarming

Verschillende formaten spiegelverwarming
Verschillende formaten spiegelverwarming

De spiegelverwarming bestaat uit een ultradunne elektrisch verwarmde folie van 0,4 mm welke aan de achterkant van een bestaande of nieuwe spiegel bevestigt kan worden. Door de zelfklevende achterzijde kan de folie eenvoudig worden aangebracht op de achterkant van de spiegel.

De spiegelverwarming kan op het lichtnet van de badkamer worden aangesloten. De spiegelverwarming wordt zodoende automatisch ingeschakeld wanneer het licht in de badkamer aangaat. Het is ook mogelijk om de spiegelverwarming in te schakelen door middel van een onafhankelijke bediening. 

Belangrijke voordelen

Eenvoudig te installeren

Zelfklevend om eenvoudig te kunnen aanbrengen aan de achterkant van de badkamerspiegel

Aangesloten op het lichtnet

De spiegelverwarming schakelt automatisch in wanneer het licht aan gaat

Snelle gelijkmatige verwarming en energiezuinig, hygiënisch*

Energiekosten gelijk aan een gloeilamp

* Een van de grootste voordelen van spiegelverwarming is dat het een hygiënische oplossing biedt. Doordat de spiegel niet beslaat of bevriest, is het gemakkelijker om schoon te maken en te onderhouden. Dit is vooral belangrijk in badkamers waar regelmatig gedoucht wordt, aangezien dit kan leiden tot vocht- en schimmelproblemen. Bovendien kan spiegelverwarming ook helpen om schimmelvorming te voorkomen, aangezien de verwarming de luchtvochtigheid in de ruimte vermindert.

Daarnaast biedt spiegelverwarming ook esthetische voordelen. De verwarmingselementen zijn vaak onzichtbaar en kunnen achter de spiegel worden geïnstalleerd, waardoor het eruit ziet alsof de spiegel van nature warm is. Dit geeft de ruimte een luxueuze uitstraling en maakt het gemakkelijker om jezelf te scheren of op te maken.

Garantie spiegelverwarming

2 jaar fabrieksgarantie

Op de spiegelverwarming ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie. We zijn zeker van de kwaliteit van onze producten.

Scroll of swipe naar rechts om de hele tabel te bekijken
Specificaties spiegelverwarming
Afmetingen (mm) Vermogen (W) Stroomsterkste (A) Weerstand (Ohm)
400 x 450 70 0,08 2939
600 (rond) 55 0,24 960
290 x 290 27 0,12 1959
600 x 1100 132 0,57 401

De lengte van de voedingskabel is bij elke spiegelverwarming 1 meter.

Alle bovenstaande spiegelverwarmingen van Warmup hebben een CE-markering, IP-57 rating en u ontvangt 2 jaar fabrieksgarantie